jsem na drahym skoro 3 roky
jako že nevím o existenci tohohle topicu?...
takže dovolte mi napravit svou chybu
Jméno: Martin Oulehla
Nick: Daralyn jsem zrušil nyní Saphira na chatu a foru Daralyn zůstává (nechtělo se mi měnit účet na Drahym když mě lidi znají podle tohohle nicku)
Věk: 20y
Domov: Zlín (přechoně Lanškroun - ve škole)
Jazyky: Čeština, Slovenčina, English a jak napovídá podpis pod článkem v omezené míře také Starověký jazyk (Eragon - - - Odkaz dračích Jezdců)
Hudba: cokoliv co se dá poslouchat - od Rapu až po Abbu ale musí mě to nějak zaujmout
Hlavně Gothic a Heavy metal (ten pouze ve slitině s něčím lehkým - například Duralem

)
ze solových zpěvkáků pak Bryan Adams
Náboženství: Druidismus a Yseřina Smaragdová Letka (v omezené míře pak ostatní aspekti Azerothu mimo Deathwinga - Nelthariona)
Sporty: v malé míře cokoliv kde nemusím používat jakékoliv brusle potom túry a pochody
Zájmy: Fantasy a koně
WoW hraju: nevím přesně ale víc než 4 roky (s přestávkami)
vyzkoušel jsem zatím asi 8 free serverů a 2 měsíce jsem hrál na Drak'Thul ofíku
na drahym jsem začal ještě když to byl servříček bez jakékoliv naděje a ted?..... to co dokázal je úžasné (jen tak dál)
Další hry: cokoliv kromě sportovních simulátorů - ale preferuju RPG (hrál jsem všechny 3 gothicy, Diablo I a II, Hellgate London, Titan quest, Sacred, Sacrifice, Baldur's Gate, Newerwinter Nights... musím pokračovat?

a futuristické FPS ( Doom I, II, III, Half Life, Quake, Unreal Tournament...) a ulítávám si na logických hříčkách (Bejeweled, Zuma, Puzzle quest)
Hraju Dračí Doupě (NonPC) a dělám PJ
Foto: pokusím se nějaké vyštrachat ale pokud někdo máte to jak jsem chodil po Václaváku s kusem papíru s nápisem DRAHY tak sem s tím
Další info: myslím že jsem řekl vše