Wey píše:Právě, ratem 1800 areny vůbec nekončí. Jen se tam těžko schání soupeř. (A teď už tuplem) A když si chce člověk zahrát, tak mu téměř nic jinýho nezbyde. Lepší by bylo, aby tolik lidí nehrálo jen "na odehrání". Jak mají mít lidi 1800+ soupeře, když si půlka lidí jednou za tejden založí arena team, odběhaj si 10 aren na ratingu 0-200 a tým rozpustí...

mrkev2 píše:odměna nemusí být nutně něco pevného:)
co takhle tabulka zveřejnujici nej 20 lidi napřiklad
veřejně oznamit svuj uspěch by ty nej mohlo motivovat aby změřili síly kdo že je lepší popř se snažili trumfnout toho vepředu

Valhalla píše:buzzik Bito a jeho buzzik Kaymon

Crucifix píše:Dále tu máme prasárničky v podobě dobírání kamarádů do týmů které již maj wrath zbraně a dopomáhání si k EQ.Ač Asmodeuse moc (čti:vůbec) nemusím tak raděšji zrušil tým a s novým partákem šel od nuly,to mě přijde ferovější.

skl píše:Crucifix píše:Dále tu máme prasárničky v podobě dobírání kamarádů do týmů které již maj wrath zbraně a dopomáhání si k EQ.Ač Asmodeuse moc (čti:vůbec) nemusím tak raděšji zrušil tým a s novým partákem šel od nuly,to mě přijde ferovější.
to je prave ta chyba....pokud doberes nekoho do tymu, tak automaticky dostane pouze osobni 1000 rating, coz jiste uznas je zcela nepodstatne...pokud zacnes od znova s nekym kdo mel 1800 rat, tak na 1000 jste za pul hodiny arenovani
Jenze: mnozstvi ratingu za vyhrany/prohrany zapas tym ziskava/ztraci podle TYMOVEHO ratingu, ale soupere to vybira podle OSOBNIHO ratingu
takze... asmodeus s tymovym i osobnim ratingem 1800 dobere do tymu hrace...tomu naskoci osobni rating na 1000 a da jim to soupere + - s ratingem 1400 ... pokud vyhraji, ziskaji par ratingu protoze srovnani tymovych ratingu je velke....pokud prohraji prijdou o hodne
je jasne, ze pro ne je mnohem vyhodnejsi zalozit novy tym a aby nebyli ,,penalizovani,, za vysoky tymovy rating, ktery jim je pro ziskani vybavy k nicemu

Snoopik píše:no, cetl jsem tu nekdne na forku ze by to presne takhle melo byt ale jako nvm, jenom jsem to tu nekde cetl

Zpět na Vaše nápady, návrhy a stížnosti, CHYBY NE!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník