patche

V této sekci můžete hledat návody, rady a usnadnění pro vaše hraní na našem serveru.

patche

Příspěvekod ADO210 » 12.prosinec 2010, 17:26

mam verziu wowka lich kinga 3.2.0 a chcel by som ju zmenit na verziu 3.3.3musim stiahnut vsetky patche od 3.2.0 az po 3.3.3? alebo staci 3.3.3 patch

odpiste prosim



ak viete s akej stranky tak povedzte
ADO210
Neznám ještě žádné itemy
Neznám ještě žádné itemy
 
Příspěvky: 2
Registrován: 22.listopad 2010, 15:00

Re: patche

Příspěvekod Tarenas » 12.prosinec 2010, 17:49

Tarenas@jabbim.com
tarenas@seznam.cz

Hermelin
deleted: Elion, Noira, Taro, Najira, Terana
Tarenas
Game Master
Game Master
 
Příspěvky: 358
Registrován: 18.září 2010, 17:37

Re: patche

Příspěvekod BenkoBone » 19.prosinec 2010, 00:14

zrovna jsem doinstaloval WOWko + oba datadisky a chtěl jsem naistalovat 1.patch (3.2.0) ale objevil se problém a to: ,,Patch can't be applied because it is missing data for: "koKR". If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (SetLanguage)"

a už jsem přeinstaloval...
prosim pomoc
Uživatelský avatar
BenkoBone
Neznám ještě žádné itemy
Neznám ještě žádné itemy
 
Příspěvky: 11
Registrován: 18.prosinec 2010, 13:31

Re: patche

Příspěvekod Kaan » 19.prosinec 2010, 00:26

Stiahol si si patch na svoju verziu hry? => enUS/enGB?
Kaan - Marksmanship Hunter
Tak dlho sa behá okolo stĺpov, až to niekomu spadne...
Kaan
WOW Master
WOW Master
 
Příspěvky: 1571
Registrován: 20.září 2008, 09:59

Re: patche

Příspěvekod BenkoBone » 19.prosinec 2010, 00:33

já si radši stáhl oba, ale u obou stejný problém.
Uživatelský avatar
BenkoBone
Neznám ještě žádné itemy
Neznám ještě žádné itemy
 
Příspěvky: 11
Registrován: 18.prosinec 2010, 13:31

Re: patche

Příspěvekod BenkoBone » 19.prosinec 2010, 11:18

prosím, to vážně NIKDO nemá žádnej nápad (kromě reintalace, protože to fakt nepomůže)? prosim prosim
Uživatelský avatar
BenkoBone
Neznám ještě žádné itemy
Neznám ještě žádné itemy
 
Příspěvky: 11
Registrován: 18.prosinec 2010, 13:31

Re: patche

Příspěvekod Luoslav » 19.prosinec 2010, 11:21

stiahol si pravdepodobne nejaky poskodeny junk, skus stiahnut z vyssie spominaneho linku
ENH Shaman tips & tricks | RoA & Riders Rage member | neVytváram SIGNATURY
Obrázek
Uživatelský avatar
Luoslav
Znám itemy, instance a mapu
Znám itemy, instance a mapu
 
Příspěvky: 415
Registrován: 30.říjen 2009, 01:27

Re: patche

Příspěvekod BenkoBone » 19.prosinec 2010, 11:38

stáhl jsem to z: http://www.bigdownload.com/games/world- ... all-client (odkaz na drahy.com)
Uživatelský avatar
BenkoBone
Neznám ještě žádné itemy
Neznám ještě žádné itemy
 
Příspěvky: 11
Registrován: 18.prosinec 2010, 13:31

Re: patche

Příspěvekod BenkoBone » 19.prosinec 2010, 22:57

již jsem to úspěšně spustil, diky vsem co mi byli nápomocni
Uživatelský avatar
BenkoBone
Neznám ještě žádné itemy
Neznám ještě žádné itemy
 
Příspěvky: 11
Registrován: 18.prosinec 2010, 13:31

Re: patche

Příspěvekod dpoca » 5.leden 2011, 17:26

Posim mohl bys ste mi nekdo pomoc stahoval jsem vsechno od tud ale porad mi to nejde a porad to chce presne taky mi porad stahovat verzi 3.3.x-to-4.0.0-path a stejne se ani nestahne napise mi to the tracker is not responding :( moc prosim o radu dekuji predem....
dpoca
Neznám ještě žádné itemy
Neznám ještě žádné itemy
 
Příspěvky: 4
Registrován: 5.leden 2011, 16:46

Re: patche

Příspěvekod Drahy » 5.leden 2011, 23:04

Obrázek
Dodám tam nové linky :-)
Být bohatý neznamená to, kolik toho máte, ale kolik toho můžete dát druhým.

Nikdy se nevzdávej, nikdo nikdy nevyhrál tím, že se vzdal.

Nepočítají se peníze, ale rány které vám život udělil a vy je ustáli.
Uživatelský avatar
Drahy
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 7092
Registrován: 21.květen 2007, 15:42

Re: patche

Příspěvekod Tinix » 6.leden 2011, 08:43

BenkoBone píše:zrovna jsem doinstaloval WOWko + oba datadisky a chtěl jsem naistalovat 1.patch (3.2.0) ale objevil se problém a to: ,,Patch can't be applied because it is missing data for: "koKR". If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (SetLanguage)"

a už jsem přeinstaloval...
prosim pomoc


Z tej spravy to vyzera ze mas korejskeho klienta a pokusal si sa tam dat en patch . Ale budis ked si to uz vyriesil.
Rapid - Level 80 Blood Elf Hunter<PROALKOHOLICI>
Tinix - Level 22 - 80 Blood Elf Paladin
Back on Drahy
Uživatelský avatar
Tinix
Znám již modré itemy
Znám již modré itemy
 
Příspěvky: 120
Registrován: 28.červenec 2009, 10:43

Re: patche

Příspěvekod Drahy » 6.leden 2011, 13:35

Opraveny odkazy vcetne odkazu na Drahyho program na rychly server - velky dik patri Akvárkovi za odkazy a mne za nalezeni konecne serveru, ze ktereho jde stahovat rychle a zdarma :-D
Být bohatý neznamená to, kolik toho máte, ale kolik toho můžete dát druhým.

Nikdy se nevzdávej, nikdo nikdy nevyhrál tím, že se vzdal.

Nepočítají se peníze, ale rány které vám život udělil a vy je ustáli.
Uživatelský avatar
Drahy
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 7092
Registrován: 21.květen 2007, 15:42

Re: patche

Příspěvekod masterdanien » 17.leden 2011, 11:29

Ja by som tiez potreboval pomoct stahol som patch 3.2.0 a ide v pohode ale ked stiahnem patch 3.3.0 toto mi he file "C:\Users\World of Warcraft\Battle.net.dll.temp" could not be created. If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (InstallerFile::Create)
napise nevedeli by ste poradit som stahoval z na vodu na drahy.com
masterdanien
Neznám ještě žádné itemy
Neznám ještě žádné itemy
 
Příspěvky: 3
Registrován: 17.leden 2011, 11:25

Re: patche

Příspěvekod orbitka » 17.leden 2011, 11:57

Ahoj, mám taky problém s patchaem 3.2.0.-3.3.0 (ten předchozí mi šel v pohodě) nejde mi nainstalovat a stahuji ho podle návodu od drahyho, všechny stahuji ručně ale u toho se vždy seknu a píše mi to "the installer was unable to start up, you may be out of hanrd drive space. Nevíte co s tím? Díky
orbitka
Neznám ještě žádné itemy
Neznám ještě žádné itemy
 
Příspěvky: 1
Registrován: 17.leden 2011, 11:47

Re: patche

Příspěvekod masterdanien » 17.leden 2011, 12:36

pls pomozte som to teraz dal na verziu 3.2.2.10505 a chcel som dat na verziu 3.3.0 10958 a napisalo mi toto : The file "C:\Users\World of Warcraft\Battle.net.dll.temp" could not be created. If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (InstallerFile::Create)
ako to mam urobit aby to slo? taktiez sa chcem spytat ci musim mat nainstalovane WOW B. Crusade aj Lich king naraz???
masterdanien
Neznám ještě žádné itemy
Neznám ještě žádné itemy
 
Příspěvky: 3
Registrován: 17.leden 2011, 11:25

Re: patche

Příspěvekod Tinix » 17.leden 2011, 19:29

Spustas to ako administrator?
Rapid - Level 80 Blood Elf Hunter<PROALKOHOLICI>
Tinix - Level 22 - 80 Blood Elf Paladin
Back on Drahy
Uživatelský avatar
Tinix
Znám již modré itemy
Znám již modré itemy
 
Příspěvky: 120
Registrován: 28.červenec 2009, 10:43

Patche

Příspěvekod Adelissimo » 18.leden 2011, 15:14

Zdravím všechny,
patřím mezi další zoufalce nebo spíše pro vás lamy:) , kteří budou boužel potřebovat pomoci ohledně patche. Nainstalovala jsem všechny datadisky, moje verze je 3.0.1 (8874). Ať už stáhnu jakýkoliv patch, píše mi Blizzard Updater was unable to start up.
This update requires "WoW.exe" version 3.3.5.12213. You have an older version, 3.0.1.8874.

Za radu vám upřímně děkuji!
Adelissimo
Neznám ještě žádné itemy
Neznám ještě žádné itemy
 
Příspěvky: 1
Registrován: 18.leden 2011, 15:10

Re: patche

Příspěvekod masterdanien » 18.leden 2011, 19:18

ano spustam to ako admnistrator takze ak niekto vie ako mi pomoct pls pomozte
masterdanien
Neznám ještě žádné itemy
Neznám ještě žádné itemy
 
Příspěvky: 3
Registrován: 17.leden 2011, 11:25

Re: patche

Příspěvekod peverel » 16.únor 2011, 11:55

Drahy nic proti ae pišeš že jsi t linky opravil už 6.leden 2011, 13:35 ae některý pořád nefungujou :(
Jo, používám windows XP a nestydím se za to!
Nedovol aby tě strach z prohry vyřadil ze hry!
Uživatelský avatar
peverel
Znám již šedé itemy
Znám již šedé itemy
 
Příspěvky: 22
Registrován: 14.únor 2011, 20:17

Re: patche

Příspěvekod kuldasss » 17.červenec 2011, 09:25

ahoj mam problem, kdyz patchuju z 3.2.0 tak me to piše že chybi data pro KOKR, nevite co stim?(všechny patche i klient jsou US)
kuldasss
Neznám ještě žádné itemy
Neznám ještě žádné itemy
 
Příspěvky: 1
Registrován: 17.červenec 2011, 09:17

Re: patche

Příspěvekod zajiic » 3.červen 2012, 12:27

Ahoj nejde se mi prihlasit do hry. Uz asi rok sem nehral ale dostal sem na wowko zase chut. Znova sem se zaregistroval, ale kdyz se prihlasim ve hre tak to chce stahnout patch 3.3.x - 4.0.0 a bez nej me to nechce pustit dal (mam verzi 3.3.5a build 12340 jako je napsana na strankach). Jednou sem to zkusil nechat stahnout a naistalovat ale akorat se to cely zkazilo. Svoji puvodni hru pred tim patchem porad mam. Muze mi nekdo poradit co s tim?
zajiic
Neznám ještě žádné itemy
Neznám ještě žádné itemy
 
Příspěvky: 3
Registrován: 3.červen 2012, 11:27

Re: patche

Příspěvekod DiskoStu » 3.červen 2012, 12:50

zajiic píše:Ahoj nejde se mi prihlasit do hry. Uz asi rok sem nehral ale dostal sem na wowko zase chut. Znova sem se zaregistroval, ale kdyz se prihlasim ve hre tak to chce stahnout patch 3.3.x - 4.0.0 a bez nej me to nechce pustit dal (mam verzi 3.3.5a build 12340 jako je napsana na strankach). Jednou sem to zkusil nechat stahnout a naistalovat ale akorat se to cely zkazilo. Svoji puvodni hru pred tim patchem porad mam. Muze mi nekdo poradit co s tim?

Buď nainstaluj "Drahyho program" a klidně budeš moct normálně spouštět přes Launcher a nebo spouštěj přes ikonu WoW ve složce se hrou (popř. si vytvoř jejího zástupce).
Fisteria in our hearts, fist in your...
"You either die an honest forum user, or you live long enough to see yourself become the troll." - Harvester Dentist (The Dark Night)
Uživatelský avatar
DiskoStu
WOW Znalec
WOW Znalec
 
Příspěvky: 663
Registrován: 24.září 2009, 21:49

Re: patche

Příspěvekod zajiic » 3.červen 2012, 12:55

Mam Drahyho program 3.6 a stejne to nejde
zajiic
Neznám ještě žádné itemy
Neznám ještě žádné itemy
 
Příspěvky: 3
Registrován: 3.červen 2012, 11:27

Re: patche

Příspěvekod Katerina » 3.červen 2012, 15:04

Zkus odinstalovat drahyho program, zapnout repair wow. (pokud se spustí tak dobře, někdy ovšem blbne a nefunguje i tak pokračuj) znovu nainstlauj drahyho program. Připomínám jen pro všechny případy: do horního okénka se nepíše email. A pro jistotu nespouštěj přes Launcher ale přes wow.exe.
Uživatelský avatar
Katerina
Znám již fialové itemy
Znám již fialové itemy
 
Příspěvky: 191
Registrován: 16.červenec 2008, 12:22

Další

Zpět na Návody a Usnadnění

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník